22.6 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Passion live in concert: zondag 30 juni Melkweg Amsterdam

Al bijna 10 jaar lang is muziekformatie ‘PASSION’ actief in de wereld van kawina. Met haar vernieuwende benadering ‘Urban Kawina’ heeft de band de traditionele muziekstijl weten te verrijken, door deze steeds weer te combineren met diverse andere stromingen.

Dit levert iedere keer weer een verrassend resultaat op wat de band al jaren een unieke positie heeft bezorgd binnen het muzieklandschap. Daarbij komt alles aan bod: urban nummers, merengue, zouk, kaseko, socca, chutney en Nederlandstalig, maar dan op basis van kawina uit Suriname.

Op zondag 30 juni 2024 geeft Passion haar allereerste concert in de legendarische Melkweg in Amsterdam. Het belooft een historische avond te worden, waarbij de band de hele avond haar muziek live ten gehore zal brengen, uiteraard doordrenkt met ongekende passie en energie.

Maar er is meer, want die avond is er ook een speciaal voorprogramma en zijn er in de live show diverse grote entertainers uit de urban scene te gast, die je zeker niet mag missen!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van De Melkweg.

Related Articles

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN