21.8 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

‘Deng Boy’ al meer dan 15 jaar in het theater

Al meer dan 15 jaar staan ‘Deng Boy’ garant voor een avondje keihard lachen. Wat in 2001 begon met een programma op de lokale (Surinaamse) radio in Rotterdam genaamd ‘Deng Boy Fu a Birti’ (de jongens van de buurt), groeide uit tot meerdere theatershows in het hele land.

Deng Boy oftewel Ronny Ormskirk en Eric Schröder, zijn twee heren geboren in Suriname en op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Hun shows weerspiegelen hun unieke mix van comedy, geworteld in zowel de Surinaamse als Nederlandse cultuur.

Als Nederlanders met een Surinaamse achtergrond brengen ze een frisse blik op het leven in een diverse samenleving, waarin verschillende bevolkingsgroepen samenleven met hun eigen kenmerken en eigenaardigheden. Deze diversiteit vormt de basis van hun comedy, waarin herkenbare situaties uit het dagelijks leven voor een breed publiek toegankelijk zijn.

De shows van Deng Boy zitten boordevol hilarische sketches, imitaties en verschillende typetjes die het publiek steevast in lachen doen uitbarsten. In hun nieuwe voorstelling, Twee keer zo oud, delen ze hun ervaringen over ouder worden in een steeds jongere maatschappij.

Ja, ook de heren worden ouder. Eerlijk is eerlijk: de jaren gaan tellen. Kwaaltjes hier en pijntjes daar. In dit splinternieuwe programma vertellen ze je alles over hoe zij het ervaren om ouder te worden in een jonger wordende maatschappij. Eén troost: ook hun publiek (jij!) wordt ouder. Dus het is niet één… maar twee keer zo oud!

De voorstelling Twee keer zo oud is op zaterdag 15 juni te zien in het Zuidplein Theater.

Related Articles

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN