32.2 C
Republiek Suriname
dinsdag, maart 26, 2024

Borgoe meets Parbo indoor festival in Rotterdam

Op BORGOE -meets- PARBO komen de twee grootste feesten in de Surinaamse scene bij elkaar: BORGOE Party meets PARBO Night! De eerstvolgende editie is op zondag 17 april 2022 (1ste Paasdag) in de Maassilo Rotterdam.

Meer dan 10 jaar geleden maakte Nederland voor het eerst kennis met de ‘Borgoe Party’. Vandaag de dag is dit feest niet meer weg te denken uit de club scene in Nederland.

Met Borgoe Rum rechtstreeks ingevlogen vanuit Suriname en een gemoedelijke sfeer die we in Suriname kennen, is de ‘Borgoe Party’ dan ook het enige echte Surinaamse feest voor alle Surinamers en anderen die van SU houden!

Nadat ook PARBO Nights haar intrede deed in Nederland werd besloten de twee te combineren tot één groot indoor festival. De locatie is Maassilo Rotterdam, de leukste clublocatie van de havenstad.

Na twee jaar wachten kan in het Paasweekend, zondag 17 april 2022, eindelijk weer gefeest worden. Dus kom gezellig langs!

Geen idee wat BORGOE -meets- PARBO is? Check het filmpje hieronder en haal jouw kaarten vandaag nog via www.borgoeparty.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN