23.7 C
Republiek Suriname
woensdag, mei 31, 2023

Documentaire ‘Patta for Life’ vanaf vandaag op Videoland

Vanaf vandaag is de nieuwe documentaire ‘Patta for Life’ te zien op Videloand. De eigenaren van ‘Patta’, Edson Sabajo en Guillaume Schmidt, zijn gedurende 60 minuten te zien in deze interessante documentaire over hét merk waar sneakers en muziek samenvloeien in een lifestyle.

Voor deze docu volgde filmmakers Ebru Baskan en Rikash Gobardhan de eigenaren van het Amsterdamse bedrijf ruim vijf jaar lang. De twee besloten in 2004 uit liefde voor sneakers onder de naam Patta een sneakerwinkel met exclusieve schoenen te beginnen.

Het bedrijf ging failliet maar Patta maakte een doorstart en kwam sterker terug met pop-up stores in steden als Londen, Seoul en zelfs Tokio.

Bekijk de trailer hier:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN