24.4 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

DJ Chuckie lijstduwer bij gemeenteraadsverkiezingen

De wereldbefaamde DJ Chuckie is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen lijstduwer bij de partij ‘Hart voor Den Haag’. De in Suriname geboren dj, die officieel Clyde Narain heet, wil zich graag inzetten voor het nachtleven van de stad, waar hij zijn carrière startte.

De 43-jarige Chuckie begon in 1993 als dj in de Haagse club Voltage. Tegenwoordig treedt hij regelmatig in Nederland en in het buitenland op. In 2013 werd hij door de Surinaamse regering gedecoreerd tot Commandeur in de Ere Orde van de Gele Ster. 

Hij is momenteel druk bezig in de studio te werken aan nieuwe muziek en benadrukt dat hij niet de politiek in gaat, maar als lijstduwer op nummer 48 op de kandidatenlijst staat.

“Mijn hele carrière heb ik me voorgenomen om nooit politieke uitspraken te doen. Maar dit is anders, dit gaat om Den Haag. Het doet me pijn om te zien hoe weinig er in deze stad is overgebleven van de uitgaanswereld”, zegt Chuckie op de website van Hart voor Den Haag.

Hij werd door oud-horecatycoon en platenbaas Coen Bom, die kandidaat-raadslid voor Hart voor Den Haag is, benaderd om de partij te helpen om deze stad weer een beetje leuker te maken. “Ik heb zonder te aarzelen gelijk ja gezegd”, vult DJ Chuckie aan.

Een keer in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen plaats, waarbij de leden van de gemeenteraad gekozen worden. Hierdoor kan iedere Nederlander van 18 jaar en ouder invloed uitoefenen op de keuzes die er in zijn of haar gemeente worden gemaakt.

De volgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN