22.4 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Surinamers en huismiddelen tegen corona

In Nederland zijn de corona-regels versoepeld, maar waakzaamheid blijft geboden. Dat vindt althans de Stichting Fos’ten, die het initiatief nam om onderstaande film te laten maken over Surinamers in Nederland en corona.

Veel Nederlanders met een Surinaamse achtergrond laten zich niet vaccineren tegen corona. “Het werkt toch niet, je weet niet wat je ingespoten krijgt en het gaat je vruchtbaarheid aantasten.” Dat zijn reacties die je veel hoort.

Anderen zweren bij gezond eten, sporten of een zogeheten ‘osodresi’. Er zijn verschillende populaire huismiddelen die mensen gebruiken tegen corona. Osodresi’s waarvan de werking niet wetenschappelijk is bewezen.

In onderstaande uitgebreide reportage komen verschillende mensen aan het woord hierover: een arts, iemand die een behandeling geeft tegen corona, mensen op de markt en mensen van het Covid Urgent Team dat vindt dat je wel overwogen keuzes moet maken.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN