21 C
Republiek Suriname
vrijdag, maart 24, 2023

Sunaina Kuldipsingh verovert internationale modewereld

Het Nederlandse ondernemersplatform MT/Sprout besteedt deze week aandacht aan modevrouw Sunaina Kuldipsingh, oprichtster van het luxueuze kledingmerk Boutallion. De in Suriname geboren Rotterdamse wordt door MT/Sprout omschreven als modevrouw met een missie, die hard op weg is om de modewereld te veroveren.

Kuldipsingh begon na haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit aan haar avontuur als mode ontwerpster. Zonder enige achtergrond in de mode besloot ze haar droom om een internationaal modemerk op te zetten: Boutallion. Het merk wordt internationaal aangeschreven als ’s werelds eerste niche mode merk.

Die niche vond ze in de Arabische markt. Ze ontwerpt luxe jurken en broekpakken met veel versieringen die toch bedekkend zijn en dus geschikt zijn voor die markt. In 2019 lanceerde ze de eerste collectie van haar modemerk Boutallion tijdens de Modest Fashion Week in Dubai en haalde daarmee ook de Italiaanse Vogue.

Eind 2019, richtte ze haar eigen atelier in Italië op om de productie van haar mode merk veilig te stellen. En ze staat niet stil want op lange termijn wil ze ook graag naar Azië, waar ook sprake is van een grote luxury industrie. Lees het artikel van 16 februari 2022 hier in MT/Sprout.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN