21.8 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Bigi Poku Toppers vanaf 1 november in de theaters

Bigi Poku Toppers brengt beroemde Surinaamse artiesten en iconen bij elkaar voor een avond vol fantastische muziek en Surinaamse nostalgie. Net als de twee succesvolle voorgaande edities swingen ze door de Surinaamse muziekgeschiedenis.

Deze editie vindt wederom plaats met grote namen als Iwan Esseboom, Dagga Tiendari, Kenneth Vrede, Paul van Dalen, Wilgo Willems en niemand minder dan Errol Burger. Zij brengen hun grootste hits ten gehore en nemen u swingend mee op reis door de geschiedenis van de Kaseko. Het wordt zoals u van Bigi Poku Toppers gewend bent weer een muziekspektakel met de 15-koppige Bigi Poku bigband gedirigeerd door trompettist Setish Bindraban. De avond wordt gepresenteerd door de fantastische Lucinda Sedoc.

Data & kaarten:

1 nov – Theater de Meervaart – Uitverkocht
10 nov – Oude Luxor Theater – bit.ly/BigiPokuToppersRotterdam
19 nov – Theater de Meervaart – bit.ly/BigiPokuToppersAmsterdam2
23 nov – Het Nationale Theater – bit.ly/BigiPokutoppersDenHaag

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN