24 C
Republiek Suriname
woensdag, april 24, 2024

Paul Middellijn op Storytelling Festival Amsterdam

Van 1 t/m 5 november vindt op verschillende locaties in Amsterdam de tiende editie van het Internationaal Storytelling Festival Amsterdam plaats. Met trots heeft de organisatie dit jaar legende Paul Middellijn uitgenodigd. Als zijn naam valt denken velen terug aan de verhalen die hij vorige eeuw in Nederland op de planken bracht. En hij heeft een hele generatie vertellers geïnspireerd en opgeleid.

Inmiddels is hij teruggekeerd naar Suriname waar hij met dezelfde tomeloze energie het vertellen een plek geeft. “We zijn blij dat deze meester van de tori voor het festival naar Nederland komt zodat we opnieuw kunnen genieten van zijn werk” aldus de organisatie. Paul Middellijn is tweemaal te zien op het festival.

Een Tori avond met Paul Middellijn en gasten
Hij geeft deze avond vorm met vrienden en bekenden. Middellijn wordt begeleid door gitaar virtuoos, Robby Alberga’, waar hij vanuit Rotterdam dertig jaar de wereld mee heeft rondgereisd.

3 november – 20:30 uur (90 min)
Podium Mozaiek
Kaartprijs: € 15,-

Workshop Performance en Storytelling – Paul Middellijn
Boordevol tips en tricks voor ‘performance & storytelling. In deze workshop maak je kennis met storytelling, de mogelijkheden van storytelling en vertel technieken zoals gehanteerd op de Academy in Suriname.

In deze workshop komen verhaalopbouw, vertelinstrumenten (zoals ogen, stem, gezicht en handen), narratieve structuur en presentatievaardigheden aan bod. Er wordt geoefend met de basisprincipes van het vertellen en de deelnemers leren zelfstandig het begin van een verhaal te maken.

Zondag 5 november – 10:30 uur (150 min)
Podium Mozaiek
Kaartprijs: € 45,-

Voor meer informatie en kaartverkoop:
www.storytellingfestival.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN