24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

PARBO RADLER nu ook in 33cl blik verkrijgbaar

Vorig jaar introduceerde de Surinaamse Brouwerij N.V., bekend van PARBO Bier, een voor haar nieuwe innovatie in Suriname namelijk PARBO RADLER. Deze mix van Parbo Bier en lokaal verbouwde limoenen was meteen een groot succes en werd aangeboden in de 25cl fles- en 50cl blikverpakking. Sinds kort is PARBO RADLER ook verkrijgbaar in 33cl blik!

PARBO Radler is een mix van bier en 100% natuurlijke limoensap met een lagere alcoholpercentage (2%). Radler is een toegankelijk bier dat ook gedronken kan worden na het sporten of een andere inspanning. Bij de introductie in Suriname was de complete eerste batch snel uitverkocht.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN