22.4 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Muzikaal Eerbetoon aan Max Nijman

George Visser Productions BV presenteert in samenwerking met platenmaatschappij Top Notch een groot muzikaal eerbetoon aan Max Nijman. Als grootste en meest vooraanstaande muziek icoon zal Max Nijman geëerd worden voor zijn belangrijke bijdrage aan de Surinaamse muziek. Van 8 t/m 26 november 2016 zal in zeven prominente Nederlandse theaters deze terechte hommage aan Max Nijman plaats vinden.

Befaamde solisten als Oscar Harris, Edgar Burgos (Bugru), Ed Rust, Lady Shaynah en Cherwin Muringen zullen het publiek trakteren op een muzikale reis door het rijke oeuvre van Max Nijman. De solisten worden bijgestaan door een 12 mans band o.l.v. Marc Westfa. Denk aan hits als Ai Sranan, Adjossi, Katibo en Iene Miene Mutte. Kortom een avondvol genieten van de mooiste Surinaamse soulmuziek.

De presentatie van deze avond is in professionele handen van
Clifton Braam.

Max Renier Nijman (Moengo, 18 maart 1941-19 januari 2016), bijgenaamd Soulman Number One, was een Surinaams-Nederlands zanger. Hij werd ook wel “The Godfather van het Surinaamse lied” genoemd; Max heeft opgetreden met vele grote artiesten uit zijn tijd zoals Brook Benton, Wilson Picket, Mighty Sparrow, Johnny Nash, Ben E King, Percy Sledge en Swamp Dogg.

De kaartverkoop is reeds gestart via www.24ticketsonline.nl en de kassa van de theaters. Speellijst: www.gvproductions.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN