31.9 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

[UPDATE!] Toeristenkaart voor Suriname: van 20 naar 90 euro

[UPDATE] Vanaf vandaag, 1 maart 2016, betalen toeristen die Suriname in willen reizen geen 20 euro voor een toeristenkaart maar 90 euro. De prijsstijging van 350%(!) werd slechts vijf dagen geleden bekend gemaakt en verraste iedereen. De toeristenkaart is maximaal negentig dagen geldig en kan maar voor één reis naar Suriname gebruikt worden.

De kaart is vooraf te koop op het Consulaat van Suriname in Amsterdam en bij andere ambassades en consulaten van Suriname. Op de dag van vertrek zelf is deze verkrijgbaar bij de Toeristenkaart balies te Schiphol. En bij aankomst in Suriname kan de kaart gekocht worden op de internationale JAP luchthaven van Suriname.

UPDATE (1 maart 2016 23.00u)
De Surinaamse minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) heeft vandaag in De Nationale Assemblee van Suriname meegedeeld dat voorlopig de verhoging van de toeristenkaart voorlopig niet geldt voor Nederland en Frans-Guyana. De rest van de landen moet wel de 90 euro of US$ 100 betalen voor de toeristenkaart. Lees verder op Waterkant.Net.

UPDATE (14 maart 2016 20.00u)
Het tarief van de toeristenkaart is ingaande 15 maart 2016 vastgesteld op een uniform tarief van 30 euro/35 US$ voor alle nationaliteiten en categorieën van personen die gebruik mogen maken van de toeristenkaart voor Suriname. Zulks conform instructie van de Surinaamse regering.

De toeristenkaart zal zoals voorheen, ook vooraf kunnen worden aangeschaft op het Consulaat van Suriname te Amsterdam en te Schiphol. Alle overige voorwaarden voor het aanschaffen van een toeristenkaart zijn van toepassing. Lees verder op Waterkant.Net.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN