24.4 C
Republiek Suriname
vrijdag, juli 19, 2024

Afscheidsconcert Max Nijman in Paradiso in A’dam

Vandaag, maandag 25 januari, wordt de onlangs overleden Surinaamse zanger Max Nijman ‘uitgezwaaid’ in Nederland. In de poptempel van de hoofstad, Paradiso, begint om 20.00 het muzikale eerbetoon dat door tal van vocalisten zoals Denice Jannah, Oscar Harris, Ed Rust, Patrick Tevreden met begeleiding van Trafassi zal worden opgeluisterd.

Het concert is vrij toegankelijk. Bezoekers worden vanwege de enorme drukte op en rond het Leidseplein geadviseerd zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Inloop van deze afscheidsbijeenkomst is om 19.00u en het geheel duurt tot 23.00u.

Max Nijman oftewel ‘The Godfather van het Surinaams lied’ wordt met staats-eer op zaterdag 30 januari in Suriname naar zijn laatste rustplaats begeleid. Nijman overleed vorige week dinsdag op 74-jarige leeftijd.

UPDATE: Waterkant.TV was aanwezig in Paradiso en maakte dit verslag:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN