24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Quintis Ristie in verrassende theatershow

Donderdag 18 juni 2015 sleuren Quintis Ristie en zijn grote vriend Mino van Nassau je mee in een try-out van de hilarische variétéshow The Holy Comedy Show in Theater Zuidplein. Niet alleen hun beste en grappigste acts komen voorbij, ook wordt er ruim baan gemaakt voor knallende gastoptredens. Onder andere cabaretier Arie Koomen, rapper Unorthodox, Rotterdamse zangeres Neda Boin en rapper/zanger Dr. Rum (The Voice of Holland) zijn van de partij. Een heerlijke avond barstensvol humor, zang, muziek en dans! Aanvang 20.15 uur.
Tijdens The Holy Comedy Show trekken Quintis Ristie en Mino van Nassau alles maar dan ook alles uit de kast om je volop te laten lachen, verbazen en genieten. Van begin tot eind. Wees absoluut overal op voorbereid!

De in Suriname geboren Rotterdammer Quintis Ristie is bij het grote publiek vooral bekend als presentator en reporter van tv-programma’s Raymann is laat en Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast speelde hij rollen in de serie SpangaS en de films Kikkerdril en Alibi.

Mino van Nassau is acteur en stand-upper. In 2014 ging Mino er tijdens het Rotterdams Open Podium vandoor met de juryprijs. Zijn act The Indian Comedian werd door de vakjury aangemerkt als een geweldige performance met scherpe humor en een uitstekende flow.

De voorverkoopprijs is € 9,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN