24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Surinaams comedy toneelstuk ‘Zit Mooi!’

In juni 2015 is het hilarische Surinaams comedy toneelstuk ‘Zit Mooi!’ te zien in vier verschillende theaters in Nederland. De Meervaart te Amsterdam, Schouwburg Almere te Almere, het Oude Luxor Theater te Rotterdam en in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Let op: Surinaams gesproken!

Na het enorme succes van de show ‘Typisch Surinaams’ van Roué Verveer en Murth Mossel, Rayen Panday en Deng Boy (Ronny Ormskirk en Eric Schröder) is het nu de hoogste tijd voor een vervolg! ‘Zit Mooi!’ is een typisch Surinaams comedy-toneelstuk ( ja, toneelstuk) zoals je nog niet eerder hebt beleefd! Roué, Murth, Rayen, Ronny en Eric brengen jullie een hilarisch comedy-toneelstuk vol met alle gekheid die je van hen mag verwachten!

Via www.suriname.nl – Vandaag gaat het Surinaams gesproken toneelstuk 'Zit Mooi' met Roué, Murth, Rayen, Ronny en Eric in première. Roué Verveer in gesprek hierover met Gino van 'Tap a Bankstel':

Posted by Waterkant on donderdag 11 juni 2015

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN