26.2 C
Republiek Suriname
zondag, mei 19, 2024

Roué Verveer met eigen show naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse cabaretier Roué Verveer treedt ieder jaar wel een paar keer op in zijn geboorteland Suriname. Maar met een geheel eigen show was de 42-jarige comedian in 2011 voor het laatst in Suriname. En daarom gaat hij in juli 2015, na vier jaar weer met z’n eigen show naar Suriname. Dat vertelde de in Amsterdam woonachtige Verveer deze week aan de Surinaamse krant ‘De Ware Tijd’.

Verveer was in 2011 in Suriname met zijn eigen show ‘Hor a Lafu’, een ode aan de in dat jaar overleden artiest Wesje. Daarna was hij diverse keren in het land samen met andere artiesten. Nu staat hij van 24 t/m 27 juli in Hotel Torarica en theater Thalia in Paramaribo, met een geheel eigen show waarbij Rayen Panday in het voorprogramma staat.

Verveer maakt zijn debuut als comedian bij de Comedytrain in 1999, maar inmiddels heeft hij al vijf solovoorstellingen op zijn naam staan en was in 2011 genomineerd voor de meeste prestigieuze cabaretprijs: “Neerlands Hoop”. Samen met collega’s Murth Mossel, Howard Komproe en Jandino Asporaat vormen zij het cabaret kwartet Caribbean Combo. Dit jaar toert Roué Verveer met zij nieuwe voorstelling ‘FF Wat Anders’ langs de theaters.

De kaartverkoop voor zijn shows in Suriname begint op 20 mei 2015.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN