25.5 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Residence Inn: uw hotel in Suriname

Op zoek naar een comfortabel, relaxed en gastvriendelijk hotel in Suriname? Dan moet u zeker Residence Inn Paramaribo bezoeken. Dit hotel heeft 39 kamers en biedt een persoonlijke service die velen heeft doen terugkomen. Residence Inn Paramaribo is befaamd om haar perfecte locatie en weelderig groene ambiance. Het hotel is een opvallende verschijning aan de Anton Dragtenweg en biedt veel meer dan men van buiten doet vermoeden.

Achter de imposante voorkant bevindt zich namelijk een gigantische binnenplaats met diverse tuinen, bomen en planten. Ook is er toegang tot verschillende typen gebouwen waar u uit verschillende soort kamers kunt kiezen. Het enorme zwembad biedt genoeg vertier na een drukke dag vol inspanning. Het gastvriendelijk personeel zal u verwennen met een aantrekkelijke aanbieding van exotische dranken tot overheerlijke gerechten in het Matutu Restaurant en de Pool Bar.

RI_lobby

RI_tuin3

Overige gerieflijkheden van Residence Inn Paramaribo bestaan uit een zwembad, tennisbaan, business centre en de Marai conference room. Alle kamers zijn voorzien van kabeltelevisie, mini bar, warm en koud water douche en air-conditioning. Wireless Internet en wasserij service zijn eveneens beschikbaar.

RI_zwembad

tuinRI

Residence Inn heeft twee vestigingen, één in Paramaribo en de andere in het district Nickerie. Residence Inn Nickerie staat bekend om de beste luxe in het westelijk deel van Suriname, waaronder comfortabele airconditioned kamers (24), Matutu Restaurant, bar en terras. Ook daar zijn alle kamers voorzien van kabeltelevisie, warm en koud water douche, air-conditioning en een mini bar. Wireless Internet en wasserij service zijn eveneens beschikbaar.

RI_Nickerie

Meer weten over dit hotel in Suriname, bezoek dan de website www.resinn.com en lees alles over de kamers en faciliteiten. U kunt ook online een kamer reserveren.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN