22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Bij Budget een auto huren in Suriname

Breng je een bezoek aan Suriname, dan is het huren van een auto zeker aan te raden. Suriname kent een goed wegen netwerk waardoor je makkelijk afstanden kunt overbruggen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van derden. Budget autoverhuur Suriname (www.budgetsuriname.com) zorgt ervoor dat je binnen je budget een leuke en vooral veilige auto in Suriname kunt huren. Het bedrijf heeft ook een speciale actie lopen waardoor je direct profiteert!

Budget
Budget is wereldwijd een gerenommeerd autoverhuur bedrijf. Ook in Suriname is het bedrijf aanwezig met haar bekende kwaliteit, een klantvriendelijke service en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij Budget Suriname, de officiële licentiehouder van Budget Car Rental, geschiedt uw reservering zo veilig als comfortabel mogelijk, is uw privacy van groot belang en worden lage prijzen gegarandeerd.

https://www.youtube.com/watch?v=56JxUWkXUJA

Betrouwbare auto’s
Bij het huren van een auto in Suriname wil je niet voor vervelende verassingen komen te staan. Budget Suriname biedt daarom betrouwbare auto’s in verschillende klassen; van kleine compacte auto’s tot SUV’s. En mocht er toch iets misgaan dan zorgt Budget snel voor een vervangende auto.

Drie verhuurlocaties
Voor het gemak biedt Budget Suriname je drie verhuurlocaties; op de JAP Internationale Luchthaven(‘Zanderij’) kun je een auto ophalen en weer inleveren. In Paramaribo kan dat bij het bekende Torarica Hotel (Mr.Rietbergplein) of bij het hoofdkantoor aan de Kristalstraat 1.

Speciale actie
Budget Suriname heeft tot en met 15 juni 2014 een speciale actie lopen: betaal één huurdag minder bij een rental van vier dagen. Zie ook hieronder of kijk op www.budgetsuriname.com.

promo-adv-page-NE

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN