22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Win kaarten voor Kassav’: koop kaarten voor de Borgoe Party!

De internationaal bekende zoukformatie Kassav’ is op 18 april live te zien in Amsterdam en jij kunt er gratis bij zijn! Koop vóór 2 april a.s. toegangskaarten voor de Borgoe Paas Party bij de voorverkooppunten en maak kans op twee kaarten voor de show van deze geweldige topband! We kunnen in totaal 10 kaarten beschikbaar stellen dus doe mee! Lees hieronder verder wat je moet doen:

Op zaterdag 19 april 2014 vindt de Borgoe Paas Party plaats in de Maassilo Rotterdam. Met live uit Suriname: de band APTIJT(o.a. bekend van het nummer ‘Boeke’). Verder La Rouge, Fearless, Kayente en een hele rits aan top DJ’s plus Borgoe rum uit Suriname! Koop vóór 2 april 2014 minimaal twee kaarten bij de Borgoe Party voorverkooppunten(*) in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en maak kans op twee gratis kaarten voor de show van Kassav’ op vrijdag 18 april 2014 in de Melkweg.

De voorverkooppunten waar je kaartjes voor de Borgoe Paas Party kunt halen zijn:
– Amsterdam: Slijterij Mitra Rokin 113 (020 6258015)
– Den Haag: Warung Mini, Amsterdamse Veerkade 57a (070 3654628)
– Den Haag: Hairstudio No Limits, Adelelheidstraat 59-A (070 3642764)
– Rotterdam: BillBoard Records, West Kruiskade 47 (06 85790073)
– Rotterdam: GoodTimes, Kop van Zuid (0637021928)
– Utrecht: Tropisch Huis Prim, Amsterdamsestraatweg 40 (030 2314396)

Wat moet je doen?
Koop minimaal twee kaarten bij een van deze voorverkooppunten, maak een foto van je kaarten met de nummers duidelijk in beeld en stuur deze op via de fanpage facebook.com/Borgoeparty of in een mail naar info@suriname.nl. Vermeldt daarin waar je je kaarten hebt gekocht en stuur ook al je contactgegevens (inclusief telefoonnummer) mee. De winnaars worden op maandag 7 april bekend gemaakt.(*)Let op: Online voorverkoop via Ticketscript is uitgesloten voor deze actie.

Over Kassav’
Kassav’ bestaat ondertussen ongeveer net zo lang als het aantal platen dat onder hun naam is uitgebracht. En dat ligt boven de 30. Het zevental Francophonen, oorspronkelijk afkomstig van de Caribische eilandjes Guadeloupe en Martinique besloot eind jaren ’70 hun favoriete muziekstijl Carnival (Zuid-Amerikaans carnaval) in een moderner jasje te steken. Deze swingende versie met kompa, salsa, calypso en zelfs rockinvloeden bleek enorm aan te slaan en een heuse nieuwe muziekstijl was geboren: Zouk. Na meer dan 30 jaar blijkt Zouk nog lang geen uitgekauwd genre en weten deze feestbeesten nog steeds wereldwijd de heupjes aan het swingen te krijgen.
Kijk op de site van De Melkweg voor meer info over dit concert.

Meer info over de Borgoe Paas Party vind je op www.borgoeparty.nl.

Win kaarten voor Kassav': koop kaarten voor de Borgoe Party!

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN