23.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Reünie party van Surinaamse studenten in Nederland

Op 17 maart 1987 werd de Surinaamse studentenvereniging STUDINAME in Nederland opgericht. Deze vereniging van studerende Surinamers in Nederland hield zich o.a. bezig met de begeleiding van studenten, maar ook het organiseren van bijeenkomsten op educatief en sociaal-cultureel vlak zoals symposia, bonte avonden en sport toernooien. Populair in de jaren ’80/’90 en 2000 waren natuurlijk de Studiname party’s in Rotterdam.

STUDINAME was een begrip in de Nederlandse samenleving en niet alleen onder Surinamers. Helaas bestaat de vereniging al een tijd niet meer. Om leuke herinneringen van toen op te halen zijn enkele oud-leden gestart met de zogenoemde STUDINAME REUNION PARTY. Twee keer per jaar gaat men terug in de tijd met de beste muziek van toen en feest men weer met oude vrienden uit de studietijd.

De eerstvolgende editie van de STUDINAME REUNION PARTY is op zaterdag 15 maart 2014 van 23.00u – 04.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk(ZH). De live band 2-REMEMBER en DJ Meo_Mania zullen de hits van toen ten gehore brengen.

Wees erbij en/of geef het door! Kijk voor alle informatie ook op de site www.studiname.org of op de Facebook fanpage: facebook.com/studiname.

flyer15mrt

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN