26.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Emigreren naar Suriname [VIDEO]

Suriname is anno 2014 behoorlijk in trek als emigratieland. Dat bleek op de 18e EmigratieBeurs die op 8 en 9 februari 2014 in Houten(Nederland) gehouden werd. Suriname stond voor de eerste keer op deze beurs. Autochtone en Surinaamse Nederlanders kwamen naar de gedeelde stand van het land om zicht te laten informeren over wonen, werken en ondernemen in Suriname.

De Surinaamse onderneming CIC Suriname, die ook het bekende product Pine Oil uit Suriname in Nederland afzet, was aanwezig met interessante vacatures in de disciplines verkoop, productie en techniek in Suriname. Volgens de beurs exposanten is Suriname als land om te wonen en werken in trek. Dit komt o.a. omdat de landen in het Caraibisch gebied in tegenstelling tot Europa economisch in de lift zitten.

De Emigratiebeurs is nieuw terrein voor Suriname en het was nog afwachten wat deelname zou opleveren, aldus Aartie Rambaran Mishre een van de initiatiefnemers van de Suriname stand. Vanwege het succes dit jaar staat Suriname volgend jaar ‘in full force’ op de beurs belooft ze.

Bekijk het videoverslag van Waterkant.TV:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN