27.2 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

SuriToppers zingen hits uit muziekgeschiedenis Suriname

Nederland wordt binnenkort weer getrakteerd op een wervelende muzikale show met onder andere nummers uit de rijke historie van het Suriname Popular Song Festival(SuriPop). De Suritoppers komen eind april/begin mei 2014 namelijk met een nieuwe theatershow waarbij bekende artiesten hits uit de Surinaamse muziekgeschiedenis zingen.

Tijdens de tweede editie van dit muziekspektakel stonden de SuriToppers vorig jaar met 3 voorstellingen in Carré en kon je genieten van artiesten zoals: Denise Jannah, Powl Ameerali, Patricia van Daal, Bryan Muntslag, Rudolf Heydanus, Cherwin Muringen, Edgar Burgos en John Oldenstam.

Na dit enorme succes komt SuriToppers in 2014 weer terug en ook voor deze nieuwe editie mag je bekende namen verwachten. Uit Suriname en uit Nederland. De exacte data kun je hier lezen.

(Foto’s: Raúl Neijhorst)
sty

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN