21.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, maart 28, 2023

Win een DVD/Blu-ray van ‘Hoe duur was de suiker’

De film ‘Hoe duur was de suiker’ is vanaf 15 januari te koop op DVD, Blu-ray en digitaal. De film, gesitueerd in Suriname in de achttiende eeuw, is geschreven en geregisseerd door Jean van de Velde en gebaseerd op de succesvolle roman van Cynthia McLeod. Gaite Jansen en Yootha Wong-Loi-Sing vertolken de hoofdrollen in het drama.

Hoe Duur Was De Suiker vertelt het meeslepende verhaal van twee jonge vrouwen: de blanke Sarith (Gaite Jansen) en haar lijfslavin Mini-Mini (Yootha Wong-Loi-Sing). Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk. Durft ze deze kans te grijpen, ook al gaat dat ten koste van haar meesteres?HDWDSduo

WIN!
Van Entertainment One Benlux mogen wij enkele DVD’s en Blu-ray’s weggeven. Het gaat om speciale door de cast en crew gesigneerde exemplaren! Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een DVD of Blu-ray . Deelname is simpel: stuur een mail naar info@suriname.nl waarin je aangeeft waarom jij graag een exemplaar zou willen. De leukste en/of creatiefste formuleringen worden door ons beloond. Let op: laat je naam en telefoonnummer ook achter in de mail. – Deze winactie is niet meer actief.

Voorwaarden
Reageren kan tot maandag 20 januari 2014. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Suriname.NL zijn uitgesloten van deelname. Kijk voor meer informatie over de film ook op bol.com.

Gesigneerd door o.a. Yootha Wong-Loi-Sing:
gesigneerd

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN