24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

Speciale Kersteditie van comedy event FATU

Al bijna 8 jaar is FATU the place to be voor Comedy. Elke Laatste zondag van de maand zie je de beste standup comedians en cabaretiers van Nederland live in het Bijlmer Parktheater te Amsterdam. Op zondagmiddag 22 december 2013 staat er een speciale kersteditie van Fatu op het programma!

In deze laatste Fatu van 2013 een extra knallende line-up met Dolf Jansen, Howard Komproe en Rayen Panday. Uw host is Jeffrey Spalburg en DJ Phantom zorgt voor de muziek. Speciaal voor deze kersteditie wordt er in stijl gezorgd voor heerlijke cocktails, Surinaamse snacks, een driegangen menu en een meet&greet met de comedians.

Voor het eerst ontvangt MC Jeffrey Spalburg zijn collega-comedian Dolf Jansen op het Fatu podium. En dat zal het publiek nog lang heugen. Sinds eind jaren 80 maakte Jansen de theaters onveilig met zijn partner in crime Lebbis (Hans Sibbel). De laatste jaren maakte hij meer soloprogramma’s waaronder ook een aantal oudejaarsvoorstellingen. Dat Dolf Jansen nog lang niet klaar is met het podium daar kunnen we vanuit gaan. Twee maanden geleden ging zijn nieuwste cabaretprogramma in première met de veelzeggende titel Topvorm.

Voor Howard Komproe en Rayen Panday is Fatu een soort thuiskomen. Beide comedians passeerden de afgelopen seizoenen al meerdere malen de revue en stonden daarnaast met hun eigen cabaretprogramma’s in het Bijlmer Parktheater. Tot voor kort toerde Komproe nog langs de Nederlandse theaters met Lulverhalen en in januari gaat zijn nieuwe solovoorstelling Grijs in première. Ook Rayen Panday heeft het druk. Ondanks zijn volle agenda als vaste comedian van de Comedytrain én als tekstschrijver van succesvolle tv programma’s als ZO!Raymann en de Dino Show, maakte hij graag een gaatje vrij voor Fatu.

Zondag 21 december 2013
Aanvang: 15:00
Bijlmerparktheater
Anton De Komplein 240, Amsterdam
Tickets via bijlmerparktheater.nl

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN