23.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Win kaarten voor Roue Verveer’s ‘Typisch Surinaams’

Afgelopen zomer deed cabaretier Roué Verveer iets speciaals in Nederland: een show met typisch Surinaamse fatu’s over typische Surinaamse dingen, typisch Surinaams gesproken. Onder andere in een uitverkocht(!) Koninklijk theater Carré in Amsterdam bracht hij het beste materiaal van alle in Suriname gespeelde shows van de afgelopen vijf jaar op de planken in ‘Typisch Surinaams‘.

Win
Vanwege de grote belangstelling zijn er deze winter nog 4 extra ‘Typisch Surinaams’ voorstellingen van Roué Verveer! Suriname.NL mag kaarten weggeven voor de show in Utrecht op 16 december 2013 in het Beatrix Theater. Wil jij met een vriend of vriendin naar deze show in Utrecht, stuur dan voor 14 december een mail naar info@suriname.nl waarin je aangeeft waarom je hier graag naartoe wilt. De leukste inzendingen worden gekozen. Let op: laat je naam en telefoonnummer ook achter in de mail. Wees er snel bij want op=op! En let op: Surinaams gesproken.

Typisch Surinaams in Carré:

De speellijst:
15 december De Meervaart Amsterdam UITVERKOCHT
16 december Beatrix Theater Utrecht
17 december Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
18 december Schouwburg Almere

Voorprogramma: Rayen Panday & Deng Boy
MC: Murth Mossel

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN