21.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, maart 28, 2023

Owru Yari Bakka’Na party in Maassilo Rotterdam

Ieder jaar vertrekken er duizenden Surinamers in december vanuit Nederland richting Suriname. Deze ‘heimwee-toeristen’ gaan bijna allemaal speciaal naar Suriname om de feestdagen en vooral ‘Owru Yari’ daar mee te maken. Voor de achterblijvers is er al 15 jaar een alternatief: de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na party in Rotterdam.

Op dit traditionele Bakka’Na feest, dat ook dit jaar van 14.00u ’s middags tot 21.00u ’s avonds in de Maassilo gehouden wordt, kan je de sfeer van oudjaar in Suriname ervaren. Maar liefst drie live bands te weten La Fiesta, Fearless en kawina formatie Ondrofeni zullen zorgen voor een unieke beleving. Daarnaast zijn er 13 DJ’s aanwezig die je naar een hoogtepunt zullen brengen.

De GoodTimes Owru Yari Bakka’Na party wordt ook dit jaar mogelijk gemaakt door Borgoe, heerlijke rum uit Suriname. Mede sponsor is Telesur Nederland.

Mis dit feest niet en kijk voor kaarten en alle andere info op www.bakkana.nl.

Film van vorig jaar:

GoodTimes Owru Yari Bakka'Na party in Rotterdam

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN