23.7 C
Republiek Suriname
woensdag, mei 31, 2023

Gezellige Borgoe Party in Amsterdam

Reeds 4 jaar is de Borgoe Party DE plek om een gezellige nacht in stijl te beleven. Met Borgoe Rum uit Suriname en een gemoedelijke sfeer is dit feest niet meer weg te denken uit de club scene in Nederland. Op zaterdag 23 november 2013 kun je weer genieten van een Borgoe Party en wel de *BORGOE 4 YEARS ANNIVERSARY PARTY* (aka Birthday Bash).

Deze speciale editie vindt van 23.00u – 04.00u plaats, op een even zo speciale plek namelijk HOTEL ARENA te AMSTERDAM. Uiteraard zorgen live acts en de beste club DJ’s weer voor een geweldig feest. Zo zal de TRAFASSI-man zijn bekende hits live ten gehore brengen en zijn DAMARU en KAYENTE speciaal te gast!

Om het geheel compleet te maken zijn de beste club DJ’s geselecteerd waaronder DJ’s: FRANCK, DUANE FRANKLIN, MEO_MANIA, MARVELOUS K., GIOVANNI ANTOINE & DJ CLIFF.

Zaterdag 23 november 2013 / HOTEL ARENA – AMSTERDAM
23.00u – 04.00u / Toegang 18+
Tickets: vanaf 10 euro online via Ticketscript.

UPDATE: de after movie staat online:

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN