24.2 C
Republiek Suriname
zondag, juni 23, 2024

De marktplaats voor ‘Werken in Suriname’

Zoekt u geschikte kandidaten voor functies in Suriname? Dan bent u bij www.werkeninsuriname.nl op de juiste plek. Werken in Suriname is al meer dan 10 jaar de virtuele marktplaats voor vacatures in Suriname. Door haar jarenlange ervaring zijn de initiatiefnemers bekend met de Surinaamse markt en de wensen van het bedrijfsleven. Daarbij hebben zij inmiddels een indrukwekkende database opgebouwd met kandidaten die interesse hebben in een tijdelijke of vaste baan in Suriname.

Werken in Suriname werft actief en weet de juiste kandidaten effectief te traceren. Deze worden niet alleen binnen het eigen netwerk gevonden, maar er wordt ook gebruik gemaakt van slimme technieken op onder andere social media. Door de werving via social media, wordt er direct ook een stuk PR voor uw bedrijf verzorgd. Uiteraard worden enkel geschikte kandidaten aan uw bedrijf gepresenteerd, waardoor u veel onnodige informatie, tijd en kosten wordt bespaard.

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat Werken in Suriname voor u en uw bedrijf kan betekenen. Laat dan uw gegevens achter op de website en er wordt contact met u opgenomen. Heeft u vragen over Werken in Suriname kijk dan ook op de pagina met veelgestelde vragen(FAQ).

Bekijk ook een eerdere uitzending van ‘Raymann is laat’ over Werken in Suriname (november 2002):
werkenfilm

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN