23.7 C
Republiek Suriname
woensdag, mei 31, 2023

Videoclip ‘Hengelo-o-o’ van Jeffrey Spalburg

Zijn roots liggen in Suriname, maar hij is geboren en opgegroeid in Hengelo. Als entertainer heeft hij al drie avondvullende cabaret voorstellingen op zijn naam staan. Vandaag is de video van zijn nummer ‘Hengelo-o-o’, uit zijn voorstelling ‘Thuus’, gelaunched. We hebben het over Jeffrey Spalburg.

In de videoclip ‘Hengelo-o-o’ zingt deze tropische Tukker onder een strakke reggae beat over het leven op het platteland in Twente en zien we o.a. J├Ârgen Raymann en Jasmine Sendar voorbij komen. De single Hengelo-o-o is te verkrijgen via iTunes. Bekijk ‘m hieronder:

In zijn derde theatershow Thuus brengt ‘Spallie’ met het nummer een ode aan zijn thuishaven. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer Hengelo-o-o kreeg tijdens de voorstelling, besloot Spalburg het nummer uit te brengen op single. Daarna kon een videoclip niet uitblijven. De single-release werd mede mogelijk gemaakt door het Nederlandstalige platenlabel JC Records.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN