21.9 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Hele maand TV uit Suriname kijken voor slechts 5 euro

Sinds kort is Nederland voorzien van een Surinaamse TV zender. Via SunRTV kun je in heel Nederland namelijk genieten van je favoriete omroepen uit Paramaribo, Suriname. Dagelijks zijn programma’s te zien van alle TV stations waaronder de STVS, ABC, ATV, RBN, Garuda, Assemblee (DNA), SGM, PTV maar ook van lokale producenten. Dat kan heel makkelijk op je laptop, computer, iPad of TV.

Om je kennis te laten maken met deze dienst heeft SunRTV een speciale actie: je kunt de hele maand juli TV uit Suriname kijken voor slechts 5 euro. Zodra je 5 euro overmaakt op ABN Amro bank: 52.15.02.209 / onder vermelding van je naam en e-mail adres, ontvang je van SunRTV een inlog code.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@sunrtv.nl voor de voorwaarden of kijk op www.sunrtv.nl.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN