23.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Tyrone Spong komt in New York uit voor Suriname

[UPDATE: Tyrone Spong wint 8-man toernooi Glory in New York] – Vanavond vindt in New York het GLORY 9 evenement plaats met o.a. een 8-man toernooi in het licht zwaargewicht. Een van de deelnemers is Tyrone Spong die voor Suriname uitkomt en het in de eerste wedstrijd op zal nemen tegen de Nederlander Michael Duut.

Het GLORY 9 evenement vindt voor het eerst in de Verenigde staten plaats en wel in de ruim honderd jaar oude Hammerstein Ballroom in New York. Naast het licht zwaargewicht toernooi vinden er zes Super Fights plaats.

Spong(l) wordt zoals hij reeds gewend is volledig omringd door zijn trouwe teammembers. Traditiegetrouw maakt de begeleiding van ReATSports ook deel uit van zijn entourage. De sportman hield van de week zijn laatste training in zijn ’thuisgym’ in Florida met zijn trainers Harry Hooft(r) en Pedro Diaz(l). Laatste is een Cubaanse bokstrainer met een enorme staat van dienst.

spong.raet
FOTO: Rayen Bindraban(m) (ReATSports)

UPDATE: Tyrone Spong wint 8-man toernooi Glory in New York

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN