21.9 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Iwan Esseboom na 35 jaar weer terug op speciaal verzoek

Op speciaal verzoek van het Afrique-Carib festival is de Surinaamse zanger Iwan Esseboom samen met The Funmasters na 35 jaar voor het eerst weer terug op een groot festival. De zanger die vooral bekend staat om de populaire kaseko hits ‘Witti Visi’ en ‘Kijk, kijk’ is zaterdag te zien op het kleurrijkste festival van Flevoland.

Het Afrique-Carib festival viert haar negende verjaardag op zaterdag 29 en zondag 30 juni op de Esplanade in Almere. Bezoekers worden dit jaar twee dagen lang getrakteerd op muziek, dans, eten en natuurlijk op de warme Afrikaanse- en Caribische sfeer.

Op zaterdag 29 juni gaat het festival van start met een grote Wan Pipel Prodo Prisiri; een kleurrijke optocht waarmee de organisatie wil stilstaan bij de herdenking van het slavernijverleden. Na de optocht volgt het avondprogramma van Afrique-Carib met naast Iwan Esseboom ft.Funmasters o.a. ook de Surinaamse bands Corona, Sabroso, Lobi Firi en Rupia.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN