24 C
Republiek Suriname
woensdag, april 24, 2024

Stagiaires in Suriname doelwit van smokkelaars

Nederlandse stagiaires in Suriname blijken een dankbaar doelwit van smokkelaars. Ze worden ingepalmd en krijgen vervolgens, vaak zonder dat ze het weten, vloeibare coke mee in hun bagage naar Nederland. Dat meldt de NOS.

Het overkwam onder meer ex-stagiaire Kimberly die een relatie kreeg met een jongeman in Suriname. Bij haar vertrek vroeg haar Surinaams vriendje aan het meisje een flesje lenzen vloeistof mee te nemen voor zijn oma. Het bleek uiteindelijk om vloeibare cocaine te gaan en had een straatwaarde van meer dan 20.000 euro.

Bekijk de reportage van de NOS:

.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN