22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Telesur Nederland: tweelandensim

Met Telesur Mobiel kunt u bellen in Nederland, in Suriname en in overige landen. Voor het bellen in Nederland en in Suriname betaalt u een voordelig, grenzeloos tarief. Bovendien kunnen familieleden, vrienden en kennissen in Suriname u tegen lokaal tarief bellen.

Ook als u in het buitenland bent, kunt u gebeld worden op uw tweelandensim. U betaalt in dat geval wel zelf de gesprekskosten van Nederland naar het land waarin u zich bevindt. U kunt dan ook alleen oproepen ontvangen, indien u over voldoende beltegoed beschikt.

Let op: Voor het bellen in en vanuit het buitenland gelden afwijkende tarieven. De internationale tarieven die gelden voor bellen in Nederland, gelden NIET voor bellen vanuit het buitenland.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN