22.1 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Wonen in Suriname: House in a Bag

Er zijn verschillende modellen woningen die BEM sleutelklaar bouwt op uw eigen perceel.
Het is alsof u naar ons toekomt, en met een huis in uw boodschappentas weer weggaat: “House in a Bag”. Een huis van BEM kopen, betekent dat u met een gerust gevoel het bouwen van uw huis in de tropen overlaat aan een vertrouwd bedrijf.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw huis binnen de afgesproken termijn en budget wordt opgeleverd, maar wij staan ook garant voor de kwaliteit. Huizen van BEM worden gebouwd van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Hiermee wordt voldaan aan de eisen dat de huizen degelijk, comfortabel en veilig bewoonbaar moeten zijn.

Hoe verder?
Als u een House in a Bag door BEM in Suriname wil laten bouwen, neem contact met ons op +597 474936 of stuur ons een mail naar bouwen@kersten.sr.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN