21.9 C
Republiek Suriname
maandag, mei 20, 2024

Geld overmaken met Godo Transurned

Ondanks de grote fysieke afstand zijn de Surinamers in Nederland begaan met het lot van familie en vrienden in Suriname. Er worden regelmatig geldsbedragen overgemaakt. De schatting is dat er jaarlijks ongeveer 160 miljoen euro vanuit Nederland naar Suriname wordt overgemaakt.
Vanwege de grote behoefte van Surinamers in Nederland om gelden over te maken naar het thuisland heeft de coöperatieve bank Godo in Suriname gemeend in samenwerking met de in Nederland gevestigde instantie Godo Transurned met een interessante oplossing te komen.

Stichting Godo Transurned
De Nederlandse stichting, Godo Transurned, is opgezet zodat de grote groep Surinamers in Nederland, overmakingen naar Suriname via Godo Transurned makkelijk, snel, goedkoop en op een veilige wijze kunnen uitvoeren.

De Coöperatieve Bank Godo
Godo, de enige Coöperatieve bank van Suriname, bestaat reeds 41 jaar. Al die tijd staan de leden centraal bij Godo en geldt nog steeds ‘mensen helpen mensen’. In de loop der jaren heeft Godo gesignaleerd dat behalve de inwoners van Suriname er nog een belangrijke groep landgenoten in Nederland is die behoefte heeft aan financiële diensten. In dit geval gaat het met name om euro overmakingen van Nederland naar Suriname.

De samenwerking
Wilt u ook profiteren van het gemak, de snelheid en de lage tarieven? Ga dan snel naar www.godotransurned.nl.
Op deze website meldt u zich binnen enkele minuten éénmalig aan. Uiterlijk 48 uur na aanmelding ontvangt u een email met uw klantcode en verdere instructies. Vanaf dat moment kunt u een transactie doen.
Na deze éénmalige aanmelding kunt u op elk gewenst moment, vanaf elke plek, wanneer het u uitkomt, zo vaak als u wilt, profiteren van de zeer lage tarieven. De tarieven staan ook op de website vermeld. Ga nu naar www.godotransurned.nl.

Vragen?
Indien u vragen heeft of meer informatie wenst; stuur dan svp een mail naar info@godotransurned.nl
We zijn u graag van dienst.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN