24.6 C
Republiek Suriname
zondag, oktober 1, 2023

Freelance.sr brengt vraag & aanbod bij elkaar

De Surinaamse website Freelance Suriname (Freelance.sr) maakt het mogelijk voor bedrijven om op een eenvoudige wijze aan personeel te komen. En voor werkzoekenden aan een passende job. Dankzij het geavanceerd systeem op de website krijgen kandidaten, die zich hebben opgegeven voor specifieke type werk, een e-mail zodra er een vacature is geplaatst. Hierdoor is het mogelijk dat vacatures binnen een paar uur al sollicitanten krijgen.

Freelance Suriname wil met dit platform heel graag:
* De ondernemers uit Suriname helpen om hun doel te bereiken. Wij geloven dat met een goed platform, dat over goede tools beschikt, dit mogelijk is.
* De vrijheid geven aan ondernemers om op een simpele wijze aan geschikte personeel te komen. De vrijheid om zelf te bepalen wie aan welk project mag werken. * * De vrijheid om heel veel tijd en moeite te besparen, door niet te staan in de file om dit te kunnen realiseren.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN