26.9 C
Republiek Suriname
dinsdag, april 23, 2024

Uw vakantie in Suriname

Fijne temperaturen, gezelligheid en lekker eten: als je aan Suriname denkt, denk je al snel aan woorden die met vakantie te maken hebben. De afgelopen vijf jaren is het aantal bezoekers aan Suriname sterk toegenomen. In 2010 bezochten totaal 204.519 bezoekers het land, een stijging van 33% ten opzichte van 2006. En dat aantal blijft toenemen.

De meeste bezoekers zijn achtereenvolgens afkomstig uit Nederland, Guyana en Frans Guyana. Als hoofdredenen van bezoek worden vakantie, familie bezoek en zakendoen opgegeven.

Vakantie in Suriname begint natuurlijk op Suriname.NL. Hier kunt u zich oriënteren op uw verblijf in het land. Van tickets zoeken tot aan de juiste plekken bezoeken. Suriname.NL biedt u inzicht in de mogelijkheden die Suriname als vakantieland heeft.

 

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN