Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018 - Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De...
Vlieg met TUI naar Suriname - Een vakantie Suriname en een vakantie Curaçao in één reis? Ja zeker! Met een vliegticket Suriname van TUI combineer je...
Culturele workshops in regenwoud Suriname - Echt kennis maken met de cultuur en natuur van het indrukwekkende binnenland van Suriname kan op Bergendal Resort. Het comfortabele...
TUIfly met Boeing 787 Dreamliner naar Suriname - Vanaf april 2017 breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uit en maakt de bestemming voor meer vakantiegangers...
Emigreren naar Suriname [VIDEO] - Suriname is anno 2014 behoorlijk in trek als emigratieland. Dat bleek op de 18e EmigratieBeurs die op 8 en 9...
Welkom op Suriname.NL - Welkom op Suriname.NL het online informatie platform waar u alles over Suriname kunt lezen. Suriname.NL heeft zich ten doel gesteld...
Verkoop uw huis of perceel via SuriTrade.com - Op SuriTrade, al sinds 1999 de Surinaamse marktplaats op Internet, kunt u zelf adverteren met gebruik van uw eigen foto....
Wonen in Suriname: House in a Bag - Er zijn verschillende modellen woningen die BEM sleutelklaar bouwt op uw eigen perceel. Het is alsof u naar ons toekomt,...
Werken in Suriname: nieuwe vacatures! - Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een...
De marktplaats voor ‘Werken in Suriname’ - Zoekt u geschikte kandidaten voor functies in Suriname? Dan bent u bij www.werkeninsuriname.nl op de juiste plek. Werken in Suriname...
Welkom op Suriname.NL - Welkom op Suriname.NL het online informatie platform waar u alles over Suriname kunt lezen. Suriname.NL heeft zich ten doel gesteld...
Stagiaires in Suriname doelwit van smokkelaars - Nederlandse stagiaires in Suriname blijken een dankbaar doelwit van smokkelaars. Ze worden ingepalmd en krijgen vervolgens, vaak zonder dat ze...
Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering - Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste...
Percelen in Suriname vanaf 3.300 euro! - Grandioze actie op eigendomspercelen Zeitoenah Village (Jagtlust, Commewijne). BARSA Bazaar doet het weer: percelen van 18 euro per vierkante meter...
Werken in Suriname: nieuwe vacatures! - Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een...
Verras vrienden of familie in Suriname met Suriekado! - Op zoek naar een passend kado voor famille en/of vrienden in Suriname? Via suriekado.nl kunt u snel en eenvoudig speciale...
Surinaamse bioscoophit WIREN a.s. zondag 24 november in voorpremière te zien - In het kader van de Onafhankelijkheidsviering van Suriname op 25 november, zal de film WIREN op zondag 24 november in...
Bigi Poku Toppers vanaf 1 november in de theaters - Bigi Poku Toppers brengt beroemde Surinaamse artiesten en iconen bij elkaar voor een avond vol fantastische muziek en Surinaamse nostalgie....
Suripop legende Powl Ameerali geeft concerten in Nederland - De legendarische singer/songwriter Powl Ameerali komt in maart naar Nederland voor vijf unieke theaterconcerten!  Begin jaren ’80 begon Powl zijn...
Fotoboek ‘Surinaamse Leeuwen’ brengt voetbaltoppers stijlvol in beeld - Op vrijdag 25 mei vond de release plaats van het meest exclusieve voetbalfoto- en interviewboek van het jaar ‘Surinaamse Leeuwen’....
Nederlander (49) en Surinaamse (18) doodgeschoten in Suriname - In Suriname zijn gisteravond een Surinaamse-Nederlander en een Surinaamse jonge vrouw doodgeschoten bij een tankstation in Paramaribo. Het gaat om...
Rappers SBMG plaatsen zonnepanelen in dorpen Suriname - De Surinaams-Nederlandse rappers Chyvon Pala (Chivv) en Henk Mando (Henkie T) van SBMG, hebben afgelopen weekend het startsein gegeven voor...
Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018 - Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De...
Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering - Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste...

Vlieg met TUI naar Suriname

Nieuws | Suriname | Uitgelicht | Vakantie | Voorpagina

Een vakantie Suriname en een vakantie Curaçao in één reis? Ja zeker! Met een vliegticket Suriname van TUI combineer je deze twee heerlijke vakantiebestemmingen. Na een avontuurlijke vakantie in Suriname met zoveel verschillende indrukken en excursies is er niets fijner dan horizontaal te gaan op een wit strand aan de Caribische Zee.

Vliegticket naar kleurrijk Suriname
Zodra je in Amsterdam het vliegtuig naar Paramaribo instapt begint het vakantiegevoel al. Aan boord van de Boeing 787 Dreamliner van TUI fly of de A340 van onze partner Surinam Airways geniet je van een uitgebreid entertainment en warme maaltijd, snacks, drankjes zijn inbegrepen. Na circa negen uur kom je dus uitgerust aan in Paramaribo, de houten hoofdstad van het altijd kleurrijke Suriname!

Maar waar begin je? Met een retourticket Suriname van TUI bepaal je zelf welk deel van het land je gaat ontdekken. Vlieg je naar een van onze hotels en lodges in de jungle, dan ontdek je dat zeker driekwart van het land bedekt is met groen: het ondoordringbare Amazonewoud. Zo af en toe verklapt een glinstering de aanwezigheid van een rivier. Ervaar hier hoe het is om te badderen in een natuurlijke jacuzzi na een flinke wandeling door het ‘bos’ en kom erachter hoe de inheemse bevolking en de marrons hun dag doorbrengen. De meest bijzondere én meest fotogenieke momenten zijn die bij zonsondergang- of opkomst.

Verken Suriname op de fiets
Een paar dagen Paramaribo? Bezoek dan beslist het Commewijnedistrict, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Dit is het gebied van de uit de 18e eeuw stammende plantages, waarvan er zelfs nog enkele worden bewerkt. Een leuke én goedkope manier om het Commewijnedistrict te verkennen is op twee wielen. Huur een fiets en volg de mooie route langs de kanalen en de kleurige tuinentjes vol tropische planten en bloemen. Al fietsend maak je een praatje met de locals. Uitgebreid relaxen doe je in de rivierresorts in Paramaribo waar verwennen en ontspanning centraal staan.

Afsluiten met een strandvakantie in Curaçao
Met TUI fly en Surinam Airways vlieg je in circa 9 uur van Amsterdam naar Paramaribo (AMS – PMB). Op alle vluchten naar Suriname, zowel bij TUI fly als Surinam Airways, is 25 kilo ruimbagage inbegrepen. En met een ticket in de Economy Class heb je altijd de goedkoopste deal. Voorkeur voor meer luxe en comfort? Dan is een vliegticket naar Suriname in de Comfort, Premium en Star Class ideaal. Goed om te weten: wat een vlucht van TUI fly naar Suriname speciaal maakt, is dat je ook via Curaçao terug kunt vliegen. Zo kun je je avontuurlijke ontdekkingsreis afsluiten met een strandvakantie aan de Caribische Zee. En dat allemaal met één vliegticket Suriname!