Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018 - Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De...
Vlieg met TUI naar Suriname - Een vakantie Suriname en een vakantie Curaçao in één reis? Ja zeker! Met een vliegticket Suriname van TUI combineer je...
Culturele workshops in regenwoud Suriname - Echt kennis maken met de cultuur en natuur van het indrukwekkende binnenland van Suriname kan op Bergendal Resort. Het comfortabele...
TUIfly met Boeing 787 Dreamliner naar Suriname - Vanaf april 2017 breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uit en maakt de bestemming voor meer vakantiegangers...
Emigreren naar Suriname [VIDEO] - Suriname is anno 2014 behoorlijk in trek als emigratieland. Dat bleek op de 18e EmigratieBeurs die op 8 en 9...
Welkom op Suriname.NL - Welkom op Suriname.NL het online informatie platform waar u alles over Suriname kunt lezen. Suriname.NL heeft zich ten doel gesteld...
Verkoop uw huis of perceel via SuriTrade.com - Op SuriTrade, al sinds 1999 de Surinaamse marktplaats op Internet, kunt u zelf adverteren met gebruik van uw eigen foto....
Wonen in Suriname: House in a Bag - Er zijn verschillende modellen woningen die BEM sleutelklaar bouwt op uw eigen perceel. Het is alsof u naar ons toekomt,...
Werken in Suriname: nieuwe vacatures! - Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een...
De marktplaats voor ‘Werken in Suriname’ - Zoekt u geschikte kandidaten voor functies in Suriname? Dan bent u bij www.werkeninsuriname.nl op de juiste plek. Werken in Suriname...
Welkom op Suriname.NL - Welkom op Suriname.NL het online informatie platform waar u alles over Suriname kunt lezen. Suriname.NL heeft zich ten doel gesteld...
Stagiaires in Suriname doelwit van smokkelaars - Nederlandse stagiaires in Suriname blijken een dankbaar doelwit van smokkelaars. Ze worden ingepalmd en krijgen vervolgens, vaak zonder dat ze...
Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering - Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste...
Percelen in Suriname vanaf 3.300 euro! - Grandioze actie op eigendomspercelen Zeitoenah Village (Jagtlust, Commewijne). BARSA Bazaar doet het weer: percelen van 18 euro per vierkante meter...
Werken in Suriname: nieuwe vacatures! - Vind jij Suriname een interessante plek om invulling te geven aan je ambities? Kijk dan snel op www.werkeninsuriname.nl voor een...
Verras vrienden of familie in Suriname met Suriekado! - Op zoek naar een passend kado voor famille en/of vrienden in Suriname? Via suriekado.nl kunt u snel en eenvoudig speciale...
Suripop legende Powl Ameerali geeft concerten in Nederland - De legendarische singer/songwriter Powl Ameerali komt in maart naar Nederland voor vijf unieke theaterconcerten!  Begin jaren ’80 begon Powl zijn...
Fotoboek ‘Surinaamse Leeuwen’ brengt voetbaltoppers stijlvol in beeld - Op vrijdag 25 mei vond de release plaats van het meest exclusieve voetbalfoto- en interviewboek van het jaar ‘Surinaamse Leeuwen’....
SuriToppers terug met nieuwe concerttour - In 2011 begon SuriToppers als eerbetoon aan het Surinam Populair Songfestival, maar het groeide al snel uit tot een groot...
“Waar ze kwamen scheen de zon, maar van binnen regende het vaak” - De nieuwe muziektheatervoorstelling Woiski vs. Woiski, van Orkater in coproductie met Bijlmer Parktheater, vertelt het schrijnende levensverhaal van Max Woiski...
Nederlander (49) en Surinaamse (18) doodgeschoten in Suriname - In Suriname zijn gisteravond een Surinaamse-Nederlander en een Surinaamse jonge vrouw doodgeschoten bij een tankstation in Paramaribo. Het gaat om...
Rappers SBMG plaatsen zonnepanelen in dorpen Suriname - De Surinaams-Nederlandse rappers Chyvon Pala (Chivv) en Henk Mando (Henkie T) van SBMG, hebben afgelopen weekend het startsein gegeven voor...
Succesvolle vertegenwoordiging Suriname op de vakantiebeurs 2018 - Suriname wordt in de periode 9-14 januari a.s. wederom vertegenwoordigd door de SHATA, de Suriname Hospitality and Tourism Association. De...
Bescherm uw huis in Suriname met de Assuria Woonhuisverzekering - Wij bij Assuria weten dat uw huis in Suriname één van uw kostbaarste bezittingen is. Het is waarschijnlijk de grootste...

Berg & Dal Eco & Cultural River Resort in Suriname

Nieuws | Suriname | Uitgelicht | Vakantie | Voorpagina

Een bezoek aan Suriname is pas compleet als je naar het Berg & Dal Eco & Cultural River Resort bent geweest. Dit resort, circa 85km verwijderd van de hoofdstad Paramaribo, bevindt zich in een prachtig bergachtig gebied waar de Suriname rivier tussen slingert. Berg & Dal biedt je een complete vakantie ervaring: lekker eten, actief zijn, cultuur opsnuiven maar ook even lekker uitrusten.

Je kunt er natuurlijk met eigen vervoer naartoe maar ook met de bus die vanuit Hotel Krasnapolsky vertrekt naar Berg & Dal. De weg naar Berg & Dal is volledig gerenoveerd en een plezier om op te rijden. Eenmaal aangekomen bij het resort wordt je vriendelijk ontvangen met een drankje en begin je direct je ogen uit te kijken. Prachtig uitzicht vanaf de terrassen op de Suriname rivier, de weelderige vruchtentuin, de schitterende lodges en wat meteen opvalt: een serene rust.

Na het inchecken bij de receptie en het boeken van je activiteiten bij het Adventure Centre staat er een heerlijke Surinaamse lunch op je te wachten in het Kiskadee Restaurant waarna je voldaan naar je stijlvolle lodge kan gaan. De luxe en comfort hier midden in de natuur is de manier om aan de drukte van de stad te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Riverfront View Lodges met uitzicht op de Suriname rivier, indrukwekkende Forest View Lodges, gebouwd hoog tegen de helling van de berg aan, en de Panorama Lodges met een gecombineerd uitzicht op het regenwoud en de Suriname rivier. Welke lodge je ook boekt, het uitzicht is fantastisch!

bergdal2

Nadat je bent opgefrist is het hoog tijd om meer te zien van deze prachtige omgeving en hoe kan je dat beter dan met een van de activeiten van het Adventure Centre. Voor jong en oud zijn er activiteiten te boeken die het bezoek aan Berg en Dal onvergetelijk zullen maken. De kundige gidsen zorgen voor een gedenkwaardige excursie zoals de historische bergwandeling, de boottocht op de Suriname rivier in een echte korjaal en een must voor de volwassen de Canopy Line met als hoogtepunt een kabel over de brede Suriname rivier!

Na terugkomst op het Resort kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad met ook hier prachtig uitzicht op de Suriname rivier. Tijdens het diner wordt je weer verwend met een heerlijk typisch Surinaams buffet en kan je na afloop nagenieten met een tropische cocktail bij de Chill Out Lounge.

bergdal1

Mocht je wat langer op dit Resort zijn dan bestaat er ook de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar o.a. het Brokopondo Stuwmeer en Brownsberg Natuur Park.