23.2 C
Republiek Suriname
woensdag, maart 27, 2024

Nieuw TV programma vanuit de jungle van Suriname

RTL 5 presenteert eind april 2014 een nieuw TV programma vanuit de jungle van Suriname. In het TV-programma “Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!” reizen tien bekende Nederlanders naar de jungle van Suriname. Ze moeten acht weken lang zien te overleven in de jungle, terwijl ze allerlei proeven en testen moeten doorstaan.

De zender maakte afgelopen week de namen van de tien BN’ers bekend die binnenkort afreizen naar Suriname. Het gaat om acteur Dirk Taat, zanger Damaru, realityster Laura Ponticorvo, ex-judoka Deborah Gravenstijn, presentatrice Olga Commandeur, tv-kok Mathijs Vrieze, voormalig voetballer Evgeniy Levchenko, presentator Bert Kuizenga, pornoster Bobbi Eden en ex-Dolly Dot Anita Heilker.

De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. “Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen deze bizarre proeven te winnen, krijgen ze extra voedsel en zijn ze een stap dichterbij de finale.” Na acht weken zal er één ster worden gekroond tot ‘Koning of Koningin van de Jungle’.

Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren de show. De eerste aflevering is op maandag 28 april om 20.30 uur.

idjungle(FOTO: RTL 5)

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN