23.2 C
Republiek Suriname
vrijdag, april 19, 2024

Wyndham Garden hotel Paramaribo

In de bekendste winkelstraat van Paramaribo, de Domineestraat, ligt sinds 2011 het Wyndham Garden Hotel Paramaribo, een Amerikaanse franchise. Een centraal gelegen en moderne accommodatie voor uw verblijf in Suriname. Het hotel heeft 9 verdiepingen en 113 elegant ingerichte kamers waaronder standaard en luxe suites, een diplomatieke en presidentiƫle suite en een luxe penthouse.

Het Wyndham Garden hotel Paramaribo kent een indrukwekkende architectuur met een hoog atrium en panoramische lift. Het is Ć©Ć©n van de hoogste gebouwen in de historische binnenstad van Paramaribo en biedt daarom een prachtig uitzicht over de binnenstad.

Wyndham is de tweede grootste hotelketen in de wereld. Populair is natuurlijk het goed ontworpen dakterras met zwembad en restaurant. Het hotel biedt daarnaast ook nog een spa en fitnesscentrum, conferentie-en feestzalen, winkelunits, een kleine supermarkt en een casino.

Overnachten in dit bijzondere hotel kan al vanaf 70 euro per nacht. Ga naar de website van het Wyndham Garden hotel Paramaribo en lees alles hierover.

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Stay Connected

113,008FansLike
101VolgersVolg
4,819AbonneesAbonneer

LAATSTE ARTIKELEN